Mădălina Hîlborea- Fiecare interpret are talantul său primit de Sus
Mădălina Hîlborea- ”Efectiv, trebuie să învățam să trăim frumos”
Cu o carte de vizită impresionantă, Mădălina Hîlborea, născută în Comănești, județul Bacău, de mică a cochetat cu muzica și de atunci a știut că va face parte din viața ei. Pe când era boboacă la Colegiul „Mihai Eminescu” din Bacău, la îndemnul profesorului Alexandru Nagy, a mers la Palatul Copiilor Bacău unde a făcut parte din grupul „Stejărelul” cu care a participat la mai multe festivaluri unde au ocupat locuri de frunte.
Astăzi, suntem privilegiați să vă aducem un interviu exclusiv cu talentata artistă Mădălina Hîlborea. Cu o voce fermecătoare și un talent muzical rarisim, Mădălina a cucerit inimile adepților muzicii de-a lungul anilor. De la primele ei note, a reușit să se facă remarcată în industria muzicală și să se ridice la statutul de artistă de referință în peisajul muzical popular. În această discuție captivantă, Mădălina împărtășește cu noi experiența sa în muzică, inspirațiile sale, și drumul pe care l-a parcurs pentru a-și urma pasiunea.
R. Artiștii se confruntă adesea cu perioade de blocare creativă. Cum faceți față acestor momente?
M.H. Fiecare interpret are talantul său primit de Sus și nu-i rămâne decât să depună efort, investiție, timp și multă muncă pentru a realiza ceea ce își dorește, dar dacă nu conlucrează Dumnezeu, nu dobândim rezultatele dorite. Iar în ceea ce mă privește, mă simt binecuvântată că o am alături pe mama Tatiana care pe lângă faptul că este o mamă exemplu, o bunică blândă este și cel mai mare fan dar totodată și cel mai mare critic. De pildă, cea din urmă mă inspiră, mă sfătuiește zi de zi. Toate proiectele mele muzicale mai bine de jumătate sunt rezultatul mamei mele. Nu simt o greutate sau un impas atunci când este vorba de creație sau de a-mi duce la bun final cele propuse. Nădăjduiesc și simt că sunt pe acest pământ cu un rost lăsat de Dumnezeu.
R. Ce materiale sau tehnici preferați să utilizați în creațiile dvs.?
M.H. Iubesc profesionalismul și îmi place sa fiu minuțioasă la detalii. Îmi place să colaborez cu oameni pricepuți, iubitori de cântec popular, care să mă asculte si să opteze pe originalitate, mai exact fiecare cântec din repertoriul meu mă caracterizează. Am optat încă de la începuturile mele pe originalitate și ceea ce sunt Eu.
R. Cum vedeți rolul artistului în societate?
M.H. Înainte de orice funcție este obligatoriu să fim oameni. Este mare lucru să fii OM. Eu am fost învățată să respect pe cei din jur și totodată îmi face plăcere să fiu respectată la rândul meu.
Mi-a plăcut de mic copil să învăț, să știu să mă comport, să vorbesc atunci când trebuie și ce trebuie. Comportamentul meu este unul modest, simplu și la locul lui și așa ar trebui să fie indiferent de statut și automat urmările ar fi altele.
Eu sunt conștientă că viața este cu de toate și este bine să nu uităm de unde pornim pentru că nu se știe niciodată si așa cum este o vorbă, oriunde am merge trebuie să lăsăm loc de -Bună ziua!
Efectiv, trebuie să învățam să trăim frumos, adaptare la actualitate, cu generozitate cu responsabilitate și respect pentru tot ceea ce am devenit pe acest pământ.
R. Care sunt provocările majore cu care vă confruntați în industria artistică?
M.H. Suntem în secolul schimbărilor, a tehnologiei mult avansate, dar cu toate acestea încerc să țin pasul cerințelor și sunt recunoscătoare pentru publicul meu.
R. Aveți vreun sfat pentru artiști care încep în domeniu?
M.H. Ca în orice domeniu, așa cum am mai spus, fără perseverență, muncă continuă și creștere atât personală cât și profesională nu există evoluție. Iubirea pentru cântec trebuie să fie atât de mare astfel încât; Când plăcerea de a cânta îți invadează sufletul, totul pare o joacă, chiar și cântatul.Mi-a dat Dumnezeu darul să mi câștig pâinea prin Talent.
R. Ce ați învățat din propriile experiențe și ce sfaturi le-ați oferi celor care doresc să devină artiști?
M.H. Iubesc cântecul popular și drumul pe care l-am ales în viașă și îmi doresc multe, multe lucruri să realizez, mai ales când văd că se poate și avem atâtea exemple frumoase, avem acces la atâtea informații, dar cu toate acestea trebuie să punem cap la cap schițele făcute, planurile și să nu ne "aruncăm" așa .. mai exact să nu forțăm și să nu ne grăbim. Graba strică treaba. "Lasă-L pe Dumnezeu să meargă înaintea ta și liniștește-te!"
R. Cum gestionați relația cu criticii de artă și cu publicul dumneavoastră?
M.H. Deși în sufletul meu mă indispun, zâmbetul nu lipsește de pe chip și sunt conștientă că tot timpul am de învățat, iar în ceea ce privește publicul, datorită lui am un NUME, iar pentru asta nu pot decât să îi mulțumesc! Iar, Pădure fără uscăciuni nu se poate! Niciodată nu dau frâu comentariilor răutăcioase. Este nevoie și de oameni negativiști.
R. Există un proiect cu care vă mândriți mai mult?
M.H. Da, Lansarea primului album discografic "Cu fală îmi port numele" Mădălina Hîlborea, la ETNO TV în anul 2021!
R. Îți mulțumesc din inimă pentru timpul prețios pe care l-ai acordat în cadrul interviului nostru. A fost o adevărată onoare să te avem aici și să discutăm despre experiența și cariera ta muzicală. Am apreciat cu adevărat profunzimea și pasiunea cu care ai împărtășit experiențele tale. Cu siguranță, această conversație va adăuga o notă specială în articolul nostru și va inspira cititorii noștri.
Îți urăm toate cele bune în continuare în cariera ta muzicală și așteptăm cu nerăbdare să te vedem strălucind pe scenă și în viitor.
Pentru a fi la curent cu cele mai recente melodii și noutăți vă invităm să o urmăriți pe Mădălina Hîlborea și pe platformele de socializare:
Youtube: Mădălina Hîlborea